syg dok packing barang

syg dok packing barang

quite some times jugak la citer my hubby ni nak pi factory training kat vancouver ni.. tapi macam-macam masalah sampaikan dia sendiri tak mengharap sangat pun.. tapi dah sebab rezeki dia kan.. so 26 Ogos 2008 jam 11 malam terbang jugak la suamiku ni ke sana dengan 3 orang lagi rakan seperjuangannya…

sayang, mak & ayah tunggu train kat stesen ERL Putrajaya

sayang, mak & ayah tunggu train kat stesen ERL Putrajaya

hubby ku mesti sakit pala ngan perangai aku time dia nak pegi.. mana taknya kalau ikutkan hati memang penuh satu kapal terbang tu aku sumbatkan dengan barang2 dia je.. bukan apa aku ni risau la.. al maklumla ni la 1st time dia nak ke negara 4 musim… ada yang kata tak sejuk sangat… ada yg kata sejuk.. kalau tak silap kat sana dok autumn skarang ni… asal dia dok masuk barang dlm beg je aku mesti tanya… yg ni cukup ke? tak nak bawak lebih? sib baik kakaknya ada bekalkan serunding daging… pujuk2 lagi suruh bawak makanan.. last2 dia setuju la bawak nestum paket ngan biskut skit.. lain2 takmo dah..

senyum dulu!

senyum dulu!

last minit masa dia balik dr opis ari nak bertolak tu hubby ku pegi gak la beli glove ngan stokin tebal skit… aku suruh tu sbb risau kang buatnya time dia sampai tu cuaca tak okay.. tak ke naya.. at least dah ada kalau tak guna pun tak pe..

ayah & mak seronok dapat rasa naik ERL

ayah & mak seronok dapat rasa naik ERL

part yg paling tak best .. i’m always sad if we have to be apart form each other.. even though it just for a short period of time.. hubby ku dok kata.. jangan la sedey.. syg pi kejap je…. maunya aku tak sedey 3 sep baru dia akan balik mesia.. pastu dia pijauh lak tu… ishh tak sukanya… tapi demi pengalaman yang suamiku akan dapat.. i will support him 200%

gambar dlm train dulu

gambar dlm train dulu

mlm hubby ku nak bertolak kami ke KLIA naik ERL je.. senang skit.. lagi pun mak ngan ayah lom penah naik ERL.. nakbg dia org merasa guna teknologi kat mesia ni.. seronok betul mak dpt naik train… kami tunggu sampai hubby ku masuk boarding baru la kami balik..kami doakan semoga hubby ku selamat di sepanjang perjalanan dan seronok dengan pengalamannya sepanjang di negara orang! aku kangen sama kamu!

syg & pian menunggu lg 2 org yg blm sampai

syg & pian menunggu lg 2 org yg blm sampai

syg dah gerak utk check in

syg dah gerak utk check in

bergambar sebelum gerak balik

bergambar sebelum gerak balik