Lama betul rasanya aku tak menulis kat wordpress ni.. al maklum la skarang ni tengan sibuk berkursus kan.. baru separuh jalan… ada 3 bulan lagi aku nak menghabiskan kursus ni..

tapi tujuan aku buat entry kali ni khas untuk mengucapkan Selamat Hari Lahir untuk suamiku yang tersayang… Happy Birthday Sayang! Alhamdulillah birthday suamiku ni jatuh pada 8 Februari = Ahad.. nasib baik la aku memang ada di rumah minggu ni.. tak nak jadi mcm  tahun lepas… aku boleh terlupa birthday suamiku ni yg kebetulan jatuh pada hari kami travel ke Terengganu.. dah la lupa kita org boleh bertengkar kecil pulak hari tu.. so sorry sayang…

aku dah sediakan special gift tuk suamiku ni.. sib baik usaha aku tuk dapatkan hadiah ni berhasil… so aku  harap sangat my hubby will love the present… tu je la yg aku mampu bg tuk tahun ni…